top of page

BEBIMIL
web banneri i reklamni materijali

 

Bebimil, početna mliječna hrana za dojenčad, jedan je od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj. Iako nudi hranu za dojenčad, osnovna uloga Bebimila je pomoć i savjetovanje majki u njihovom nastojanju da svojim bebama omoguće najbolje temelje za rast i razvoj. Kroz bezbroj edukativnih sadržaja i web savjetovanja, majkama se pruža sva pomoć kad im je to najpotrebnije.

BEBIVITA
Projekt "Umjetnost života"

Ovom kampanjom brenda Bebivita omogućeno je stvaranje trajne uspomene između majke i djeteta. Knjiga „Umjetnost života“ i skulptura Denisa Kraškovića postale su dio trajnog postava Muzeja grada Šibenika te simboliziraju ljubav majke i njenog djeteta.

 

BEBIMIL

Knjižica recepata

Recepti za najmlađe trebaju biti nutritivno uravnoteženi, prilagođeni dobi i ukusni! Kuharica s receptima oblikovana je kao vodič majkama s naglašenim vizualnim elementima kako bi se omogućio lakši pregled po dobi i sastavu.

SAILORS

Ambalaža

Inspirirana putovanjima i otkrićima novog svijeta stvorena je premium linija proizvoda pod brandom „Sailors“. Proizvodi sadrže visokovrijedne sastojke koje su u Europu dopremili mornari brodovima iz najudaljenijih krajeva svijeta.

 

bottom of page